Trafic MARE
Conversii MULTE
Drumul tau SPRE SUCCES

Solicita un Call Back

Un consultant iti va raspunde in maxim 48h

@

  Clienti fericiti:

  Evolutie Shopping Online 2010 vs 2012
  Europenii cumpara cu 50%
  mai multe produse online
  decat in 2010. (15 vs 10)
  Numarul de cumparatori
  online in Europa a crescut
  cu 12%. (93% vs 83%)
  Un produs cautat online este
  cu 10% mai probabil sa fie
  achizitionat. (96% vs 87%)
  Drumul tau
  spre
  succesul
  online
  Cheltuieli Online in Europa, interval 6 luni
  €187,990
  MILIOANE
  cheltuite in total la
  cumparaturile online.
  €554
  DE PERSOANA
  cheltuieli in medie la
  achizitiile online
  13
  CUMPARATURI
  online in medie a
  fiecarei persoane
  13
  €578
  13
  €511

  Gestionam cu SUCCES peste 500 de campanii ecommerce si non-ecommerce

  Mai mult de
  de vizite din motoarele de cautare
  de expresii si cuvinte cheie
  pentru care clientii nostri au ajuns in topul rezultatelor in Google

  Ce inseamna SEO?

  Search engine optimisation este o tehnica specializata prin care rezultatele unui website sunt imbunatatite pe anumite categorii de cautari. Search engine optimisation sau SEO asigura in procesul de marketing online o vizibilitate mai buna a website-ului dumneavoastra si genereaza trafic de calitate. Consumatorii se informeaza din ce in ce mai mult in mediul online inainte de a face o achizitie, rareori navigand dupa prima pagina de rezultate. Primele pozitii in motoarele de cautare sunt asadar de preferat, daca doriti sa cresteti vanzarile, iar acestea se obtin cu ajutorul unui departament specializat de SEO, pe care noi vi-l punem la dispozitie.

  Beneficiile SEO

  NerdMedia a dezvoltat si implementat pana in prezent zeci de campanii de succes pentru partenerii sai. Tehnicile SEO au beneficii imediate atunci cand sunt implementate corect pentru un website. Intre principalele avantaje de care va puteti bucura enumeram:

  • Site-ul companiei dumneavoastra este mai usor de gasit – consumatorii rasfoiesc mediul online dupa anumite cuvinte cheie, iar aplicarea tehnicilor de SEO in cadrul site-ului dumneavoastra va asigura ca acesta este listat in Google si este usor de gasit atunci cand un utilizator cauta dupa cuvintele cheie relevante pentru afacerea dumneavoastra;
  • Cresterea traficului – cu cat site-ul dumneavoastra este mai bine cotat din punct de vedere continut de catre Google, cu atat utilizatorii ajung mai usor el. Un site vizibil inseamna o crestere importanta a traficului pe acesta.
  • Acoperire mare a audientei – o data cu cresterea traficului creste si audienta.
  • Cresterea productivitatii – cresterea traficului genereaza si o productivitate mai mare. Tehnicile de SEO genereaza lead-uri de calitate, prin acestea intelegand vanzari sau alte obiective setate in strategia de marketing.
  Astfel, structura site-ului dumneavoastra joaca un rol important pentru locul pe care acesta il va ocupa in motoarele de cautare. Implementarea SEO la nivelul site-ului dumneavoastra are rolul de a optimiza codurile si structura astfel incat acesta sa fie cotat foarte bine. Specialistii nostri in SEO realizeaza la inceputul colaborarii un raport detaliat al site-ului si face recomandari cu privire la solutiile de imbunatatire a structurii site-ului. Departamentul dumneavoastra tehnic va implementa aceste solutii inainte de a demara orice campanie de link-building ce urmeaza sa genereze rezultate optime. Pe langa optimizarea interna a site-ului, specialistii nostri vor implementa tehnici de SEO si in afara acestuia (SEO OFF page), rezultatul fiind pozitionarea site-ului cat mai sus in motoarele de cautare, prin cresterea autoritatii acestuia. Realizam toate acestea prin crearea unei retele puternice de linkuri externe care duc catre site-ul dumneavoastra. O alta componenta a campaniei de SEO o reprezinta crearea de continut relevant pe care utilizatorii tind sa il distribuie. In aceasta etapa consumatorul reprezinta principalul factor al strategiei, iar strategia este aceea de a crea continut pe care utilizatorii il distribuie pentru ca asta isi doresc, nu pentru ca le solicitam noi acest lucru. In tot procesul de implementare al campaniei SEO suntem extrem de transparenti. In orice moment al campaniei partenerii nostri pot monitoriza activitatea si pot vedea rezultatele activitatii de link building.

  Content Marketing

  Credem in puterea unui continut de calitate. Astfel ca, punem la dispozitia partenerilor nostri o echipa specializata de redactori cu experienta bogata in domenii precum: jurnalism, blogging, PR. Fie ca vorbim despre dezvoltarea unei strategii de content la nivelul site-ului sau a unei campanii in mediul online care sa asigure motoarelor de cautare informatii proaspete despre afacerea dumneavoastra, suntem oricand pregatiti cu cei mai buni oameni. Nu totul este despre cuvinte! Credem de asemenea ca un design si o grafica moderna conduc la succesul unei campanii. Designerii si dezvoltatorii NerdMedia va pun la dispozitie un portofoliu numeros de lucrari. Flexibilitatea si dorinta de a intelege nevoile companiei dumneavoastra sunt factori decisivi in alegerea unui design.

  Ce facem diferit?

  Noua ne pasa! Noi nu vindem produse, ci beneficii, iar rezultatele pe care le avem reprezinta dovada suprema ca pasiunea noastra este ceea ce aveti nevoie pentru a va diferentia de competitie.

  Suntem transparenti in relatiile cu clientii! La sfarsitul fiecarei luni veti primi un raport de pozitionare plus un raport detaliat cu ceea ce s-a lucrat pentru site-ul Dumneavoastra

  Cine suntem?

  Elena Roxana

  Elena Roxana

  CONTENT PRODUCER

  Daniel Slavenie

  Daniel Slavenie

  ONLINE MANAGER

  George Maicovschi

  George Maicovschi

  CTO

  Optimizare SEO

  Cere o Oferta Personalizata

  Un consultant iti va raspunde in maxim 48h

  @

   Date Contact

   B-dul Iancu de Hunedoara Nr. 29 (Metrou Victriei),
   Bucuresti, 011852
   +4 0747 217 011
   Google Partner Google Analytics Certified Partner Google AdWords Certified Partner Bing Accredited Professional